Samen sta je sterk

Ik weet waar mijn eigen talent zit en vul dit graag aan met talenten van anderen. Mijn partners en ik versterken elkaar, zeker op grotere trajecten. Daarom heb ik een netwerk om me heen want samen kun je meer.

Door de mensen om me heen blijf ik zelf ook in ontwikkeling

Valentijn Spit

Valentijn Spit een van de partners van Arjen Mol

Valentijn Spit is adviseur, trainer en coach. Hij werkt vanuit de principes uit de Ontwikkelingsgerichte benadering, NLP en het systemische gedachtegoed. Hij beheerst een groot aantal werkvormen, houdt van eenvoud en diepgang tegelijk. Valentijn is erop gericht om samen te onderzoeken waar het spannend of kwetsbaar is en waar talenten en ontwikkelenergie te vinden zijn. Zijn stijl is vlot, kritisch, betrokken, resultaatgericht en met humor.

Meer over Valentijn

Iris Brummelhuis

Iris Brummelhuis een van de partners van Arjen Mol

Zeer ervaren communicatieadviseur, coach, pitch-coach. Werkt vanuit het gedachtegoed van Geweldloos- en Verbindend communiceren. Maakt complexe informatie tot tekst die ontwikkeling prikkelt, zodat verander-trajecten een zet krijgen.

Meer over Iris

Daphne Schelkers

Daphne Schelkers een van de partners van Arjen Mol

Senior Consultant & Coach. Sterk in de ontwikkelingsgerichte dialoog, leiderschaps- en talentontwikkeling, werken op de onderstroom. Krijgt de onderste steen boven in individuele coaching, training en teamontwikkeling. Master-trainer in FIT. Ontwikkelaar van de Talentenreis.

Meer over Daphne