Zonder contact geen invloed

Bel me voor een vrijblijvende afspraak

Over Arjen

Ik help leidinggevenden, medewerkers en teams bij hun ontwikkeling als professionals. Zodat ze nieuwe wegen kunnen inslaan, plezier in het werk behouden en een effectievere bijdrage kunnen leveren.

Ik help mensen om dichter bij zichzelf te blijven in hun werk. Dit leidt tot ontspanning waardoor de dingen meer als vanzelf gaan. Als je ontspannen bent, neem je beter waar, doe je de juiste interventies. Zo bereik je meer met minder inspanning.

Voor welke organisaties?

Als een organisatie open staat voor ontwikkeling en vooruitgang, werk ik het meest effectief. De branche is niet bepalend. Ik werk graag voor organisaties in de techniek, organisaties die iets ontwikkelen, maar ook bij maatschappelijke organisaties: zorg of onderwijs.

Achtergrond

Arjen Mol windsurfing

Na mijn landbouwwetenschappelijke opleiding in Wageningen heb ik me via de landbouw- en milieupolitiek, organisatieadvies en bedrijfskunde toegelegd op gedrags-verandering en effectiviteitsverbetering van medewerkers en van (management)teams. Als gevorderd aikidoka, windsurfer en zanger help ik anderen graag om de eigen energie, kracht, richting, visie en klank toe te voegen in harmonie met dat wat er is.

Arjen Mol zeilend

Als je met mij als trainer of coach werkt, werk je met een persoon die enthousiast is, tot de kern gaat, betrokken, alert en stevig is. Ik neem altijd de context en kaders mee van de organisatie. Omdat werken aan ontwikkeling best confronterend kan zijn, ben ik blij dat ik van nature met humor ook weer ‘lucht’ kan brengen in een proces.

Methodiek

Vaak vragen mensen welke methodieken ik inzet of vanuit welke psychologische stroming ik werk. Dit kan ik je vooraf niet vertellen. Ik put intuïtief uit de vele opleidingen en ervaringen die ik meebreng. Ik zet de tools in die passend zijn uit zowel NLP, systemisch werk (opstellingen) maskerstructuren of lichaamswerk. En ik gebruik de vechtkunst Aikido graag als communicatie metafoor. Het lichaam liegt nooit en spreekt als eerste.